Teknikken jeg mestrer

WordPress <3

Der er ingen vej uden om, jeg ELSKER WordPress. Det gør jeg af mange grunde, men vigtigst er nok det nemme interface mine kunder får. Der er simpelthen ikke noget der slår WP som CMS idag, og med en markedshare på over 20% (2014), tror jeg på at valget 10 ud af 10 gange bør være WordPress.

WordPress bygger på nogle lidt mere tekniske ting og sager, populært kaldet LAMP. Hvis du ved hvad det er, behøver du ikke læse videre.

Linux, Apache, MySql og PHP er basis for alt hvad jeg laver, uden Operativsystem, Webserver, Database og Programmeringssprog, ville vi ikke komme langt. Når det er sagt bliver vi selvfølgelig nødt til også at være med på de seneste Javascript, HTML og JQuery standarder, så jeg ved hvornår vi skal løse en udfordring i JS eller HTML5.

Alle disse forkortelser (og mange flere) bruger jeg som byggesten når en hjemmeside skal laves. Men bare rolig, dem skal jeg nok bekymre mig om, så du kan tage hånd om indhold og kontekst.

Det skal jo også se godt ud…

Og derfor finder du i den mindre tekniske afdeling af buzzwords;  Responsive, Codebehind, UI og UX (og hvad branchen ellers finder på). Alt sammen dækker de over de strategier eller teknikker om du vil, vi benytter for at give den besøgende på en hjemmeside en god oplevelse, og iøvrigt sørge for at din hjemmeside, eller webapp, løser den udfordring du har.

Gir det mening ? – det behøver det ikke. Jeg mestrer det, så du ikke skal.